Ne jemi te lumtur qe kesaj radhe botojme librin me vjersha per femije te shkruar nga poeti Halil Xani. Pasi nje pjese e femijeve shqiptare jane ne diaspore, larg gjuhes dhe shkolles shqipe te vendlindjes, ne ju ofrojme kete botim FALAS qe ju ta printoni dhe tua lexoni femijeve cdo nate para renies ne gjum!Televisie
And everything kept failing in the background